banner-2017-mcj bkecik-skytech

Monday, October 13, 2014

Berhati hati ketika memandu

Korang pernah tak ketika menungggang motor atau bawa kereta, tengah syok driving, tiba tiba ada haiwan melintas? ada juga yang kemalangan kerana cubaan mengelak haiwan yang melintas..

Biasanya kalau lalu di kawasan kampung, kawasan pokok getah atau kelapa sawit, korang mesti akan menghadapi situasi break emergency! dan ternampak signage "awas, haiwan melintas!". Speed trap korang boleh elak, kalau haiwan melintas, jangan kata nak mengelak! dia acah acah lagi ada la!

Tak tahu apa silapnya..

Harini badan macam tak berapa nak sihat, asyik muntah je, lepas makan nasi goreng ayam semalam, bangun tidur pagi ni, terus muntah. 

Nak makan lunch, macam tak selera. Tapi terasa nak makan sup..agaknya salah makan, atau ..

Letih badan bila tidak sihat....sorry la ye, nak blogwalk dan komen dekat entri korang semua agak terbatas di sebabkan keadaan aku yang tak berapa nak sihat ni.

Nanti dah baik, aku blogwalk blog korang semua..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi