banner-2017-mcj bkecik-skytech

Friday, October 24, 2014

Takde bezanya..


Alamak ai..bilalah ada masa nak gunting rambut ni! rambut dah macam singa jadian, bila lalu depan semua orang, semua orang senyum! agaknya entah apa yang kelakar! entah entah mengumpat pasal rambut aku la tu! sabar..sabar...

Tapi yang pelik, rambut singa takde uban, rambut aku ada, makanya, jadi singa albino! apa bezanya aku dan singa albino sekarang! takde bezanya...

Ermm..ada group whats app..? untuk apa

Parti politik dekat kampung aku, dah ada group whats app lah! bagus la tu..nampak bebenar celik komputer dan pintar gajet nye! Macam macam artikel di kongsikan di dalam tu...apa sahaja isu entah betul ke tidak di sebarkan..orang politik kata kauu! Semua benda diorang tahu..tak tahu pun buat buat macam tahu! Apa taknya..orang atas kata betul..yang bawah ni mengikut je cakap betul!! 

Orang dah invite..layan jela. Ikut kan je..perhati je sorang sorang...pang pung pang pung cakap dan tulis!!! Hahaha zaman sekarang ni, kalau cakap tu pastikan selaras dengan tindakan. Dah pergilah buat program untuk rakyat! Kalau cakap kosong..tapi tak buat apa jadahnya..!

Ah, bagus juga..alang alang dah ada banyak group ni, bolehlah share link 8share! Karang bila tak bersuara, di katanya kita tak aktif dan dungu..! Bila bersuara dikatanya kita nak menunjuk nunjuk pandai! Alahai politik politik! Baik makan capati kari kambing lagi bagus !

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi