Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Friday, January 09, 2015

Speechless present

Haha..inilah hadiah yang paling mengejutkan dan lawak..ok la tu lebih kurang je sebutan kan? kan? kan? siapa yang dapat hadiah macam ni, memang geram dan comfirm patah hati, yelah kan, excited nak dapat ipad punya pasal, nak beli bukannya murah..!

Dulu pernah kena masa hadiah hari jadi..kotak punya lah besar..berpuluh puluh kertas hadiah di balutnya...last-last dalam kotak tu..ada tabung katak! ermm..sabar jela..apa apa pun. Syukurlah ye apa yang ada walaupun tak lama lagi nak kena GST...

Nak lihat apa hadiah yang speechless sangat tu, tekan Baca selanjutnya dibawah ini..haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi