banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Minggu, Januari 18, 2015

Harijadi Sofiyyah Az Zahra

Hari ini, birthday girl Sofiyyah Az Zahra anak bongsu aku yang ke 3 tahun, sekejap je masa berlalu, Daddy tak pernah lupa hari lahir anak anak daddy walaupun daddy tiada di sisi kamu semua, aku ada outstation di KL jumpa kontraktor untuk projek besar kementerian katanya, jadi jurucakap, erm dah macam jurucakap bagi pengantin le pulak eh..erm erm 

Tapi...daddy sempat belikan hadiah semalam, tunggu ye esok daddy bagi...kalau anak dua..tak boleh belikan satu..kena belikan untuk dua duanya sekali, kalau tak bergaduh dan berebut. Hee

Sekarang ni sibuk sedikit...banyak urusan di luar dan sibuk urus kan hal syarikat, blog pun tak sempat nak urus dan reply komen bloggers dan pengunjung yang komen. 

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi