Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, January 20, 2015

Inilah padahnya degil sangat

Inilah padahnya kalau tak sambung study lepas diploma, kan dah tak boleh nak buat exemption credit..adui, 40 subjek kena ambil semula, lemah badan, sementara ada peluang dan tawaran sambung, baik korang sambung, jangan jadi macam aku!! 8 tahun lepas grad diploma pada 2006, tahun 2014 baru terhegeh hegeh nak study semula! padahal kalau sambung belajar lepas diploma, 1-2 tahun dah selamat dah! 

Hee..ermm pejam celik kejap je nak masuk semester 4, dari semester pertama sampai la ke semester 4, asyik mengadap dan jumpa course english je, english communication, english in workplace alahai..bosan!! english aku bukan lah hebat sangat..setakat cakap i want sleep tau lah! nampak gayanya kena rujuk kamus besta lagi lah yeee....haha, kamus besta penyelamat keadaan!

Entah macam mana lah agaknya result peperiksaan semester lepas..harap harap lulus, so far buat masa ni, belum pernah repeat paper lagi..paling teruk repeat peperiksaan masa ujian memandu lesen L berkomputer..8 kali ambil tak lulus-lulus di melaka, tapi sekarang ni dah lulus ye ambil kat ujian memandu tangkak!

Takpelah, susah susah dahulu, senang senang kemudian..NO PAIN NO GAIN, putih, putih, baru lah putih!..saboor jelah.
    

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi