banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, Desember 02, 2014

Bola punya pasal

Apa nak heran bila player bola hisap rokok, duduk Malaysia lak tu,lagi le....erm biasa lah aku pun hisap rokok dan main bola juga..! Haha.. Presiden amerika pun hisap rokok! ermm....kalau nak ikutkan disiplin main bola ni, banyak kriteria yang perlu dijaga, dari segi permakanan, kesihatan, stamina, perasaan dan emosi, fizikal dan sebagainya la, yelah..nak berlari keliling padang kan...kejau sebiji bola..heee

Mungkin prestasi bola sepak negara yang tidak menentu, lepas tu ada player negara lak kantoi hisap rokok di sebuah kedai! Haaah apa lagi! di jadikan modal kutukan sehingga menjadi viral di media sosial lah..! . "player lembab la sebab hisap rokok, takde stamina la" cuba korang main bola lak..kita tengok yang tak hisap rokok boleh beat dan speed ke tak macam safee atau makin teruk? 

Program latihan komputer Google Sketchup

Tahniah kepada penduduk Rembia kerana mengambil peluang mempelajari aplikasi perisian komputer seperti google sketchup dan coral video studio X3, pada sesi kali ini, setiap peserta mempelajari teknik teknik membina pelan dan model menggunakan Google Sketchup. Memang sangat mudah perisian ini.

Google sketchup ni adalah perisian berbayar dan ada juga versi percuma (freeware), senang dan mudah di pelajari, di gunakan bagi membina konsep model dalam bentuk 3D dan 2D. Arkitek pun menggunakan software ini bagi tujuan pembangunan pelan bagi gambaran 3D konsep, dan bagi menepati spesifikasi yang di benarkan pula, mereka menggunakan Autocad bagi struktur pelan pembangunan.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi