Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Wednesday, December 03, 2014

Lemah betul badan..

Dari pagi sampai ke petang aku bersin tak henti henti dan selsema, biar sengal dan lenguh badan tapi jangan selsema dan bersin lah..memang betul tak selesa  dan tak larat..bila bersin, kepala lak migrain. erm nak makan dan nak bercakap dengan orang pun tak selesa....tengah bercakap je meleleh air kat hidung...hahaha

Haa..habis tisu satu kotak..biasanya kalau jadi macam ni, tandanya kurang tidur..erm nak cepat baik, kena tidur secukupnya. Sebelum tidur makan ais krim dululah...Oh lupa, malam ni ada jumpa orang pasal job design buat majalah r & d negeri melaka..ermm...apa nak buat..dah nasib badan...! terpaksa lah pergi..sebab dah buat appointment.. heee

Banyak nya air dan coklat..

Haha..sampai je dekat pejabat, aku terkejut bila tengok dekat meja ada coklat dan air ais lemon tea..ermm...siapalah yang baik hati lak ni...ermm rupa rupanya staff dari jabatan lain yang selalu berurusan dengan aku pasal sistem yang belikan...ermm kalau baik semacam je, mesti ada buat salah lah tu...! 

Tepat sangkaan aku..password sistem diorang dah kena kunci (lock) sebab dah lebih dari tiga kali masukkan..setiap hari 5 kali aku reset password diorang..tak faham la aku dengan diorang ni!! dan hari hari diorang kena marah dengan aku.haha...sampai takut diorang...lepas tu aku pujuk balik..! kesian....lepas kena pujuk baru diorang kembali tenang, masa pujuk tu aku sempat cakap "lain kali jangan benak sangat ye, takkan kata laluan mudah pun boleh salah tulis" diorang cuma angguk kan kepala jelah....hahahaha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi