Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, December 09, 2014

Esok nak main futsal lah..

Dah lama aku tak main futsal..asyik menghadap kerja yang tak sudah sudah je dekat pejabat...sampai bila nak habis entah...! kau tahu? aku pun tak tahu..hee..sekali sekala kena reward diri dengan beriadah juga ye tak? baru otak cerdas, ligat dan dapatlah bercampur gaul dengan rakan rakan...maklumlah..dah biasa menghadap mesin dan komputer..terus jadi anti sosial, biasanya setiap hari rabu member member office ada main futsal ramai ramai, semua orang ada dari pelbagai peringkat jawatan, dan yang tak join, aku sorang jelah....haha

Kali terakhir main futsal masa perlawanan amal jozan rasanya kot, itupun sebab dapat jemputan dari badan NGO dan badan politik....dalam banyak banyak sukan, mestilah ada sukan yang kita betul betul minat kan? sukan yang paling aku minat sekali dan pernah mewakili kampung ialah sukan sepak takraw...itu pun dah lama tak main, yelah dulu takde kerja..study je..bolehlah...bila dah start kerja dan ada company, terus tak bersukan sebab takde masa..apa lah nak jadi...

Jom kita bersukan...badan sihat otak cergas...! Agi hidup Agi Ngalaban..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi