banner-2017-mcj bkecik-skytech

Wednesday, December 10, 2014

Hati hati ketika di sana

MALAYSIA BOLEHKepada rakan rakan ultras dan holigans malaya, ucapan dari aku, supaya berhati hati lah ketika di vietnam ya, semoga sampai di sana dengan selamat dan tidak berlaku kejadian yang tak di ingini, info dari seorang rakan ultras, malam atau petang ni mereka akan bertolak ke vietnam, doa kan mereka supaya selamat tiba..! Mereka akan diiringi anggota pasukan keselamatan kita disana nanti. bersemangat betul team ultras kita ni. Kepada pasukan Malaysia...aku percaya, korang boleh! dan kita mesti menang esok! Amin.....

Lakukan seperti mana korang membaham singapura tempoh hari. Singapura lagi kuat pasukannya kalau nak di bandingkan dengan vietnam kot..apa apahal pun...Malaysia boleh! hehe..orang vietnam makan kucing..kita makan nasi berulamkan ulam ulaman dari hasil hutan, dan lauk asam pedas tetel..kita mesti menang...heheeee

Di pandang sebelah mata

Di pandang sebelah mataAda segelintir yang menganggap menceburi dunia bloggers sebagai membuang masa dan tiada masa depan, walhal ramai bloggers di luar sana yang berjaya dan 'kaya' dari segi penguasaan ilmu dan pengalaman berkongsi pengetahuan di internet, dan dalam masa yang sama merancakkan dan membantu secara tidak langsung berberapa kluster dan sub-kriteria dari segi ekonomi negeri, pelancongan, kesihatan dan makanan, agama, sosial, e-pembelajaran dan sebagainya.

Cari apa sahaja maklumat dan info di internet, bloggers merupakan penyumbang utama kepada maklumat dan info yang berguna, bila sesuatu tempat itu di promosikan dengan bersungguh sungguh melalui blog, mesti la akan menarik ramai pengunjung, ye tak? dan orang yang datang..bayar tol, bayar saman parking, dan meningkatkan statistik pengunjung negeri? kan?

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi