Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Thursday, December 11, 2014

Kalau aku tidak bekerja



Kalau aku tidak bekerja seperti pekerjaan yang aku lakukan sekarang di dalam bidang IT dan web designer, mungkin aku akan bekerja sebagai pemain muzik atau sebagai gitaris solo hebat seperti Marty friedman macam dalam video kat atas tu...haaa best nya, dapat entertain dan membuatkan orang terhibur dan dapat melayan perasaan dan emosi atau....mungkin aku akan menjadi...

Beriadah dan merawat diri dengan sukan

Beriadah dan merawat diri dengan sukanAktiviti aku lepas kerja di waktu petang, saja je meluangkan masa bersama dengan rakan rakan dengan aktiviti sukan yang memenatkan seperti futsal ni, beriadah dan merawat diri dengan sukan. Kalau dulu masa belasan tahun boleh lah, bagi je apa jenis sukan pun aku boleh main...tapi sekarang...ermm penat dan tercungap cungap di buatnya...hehe..apa apa pun, aku enjoy dan dapat lah rilis sedikit tekanan perasaan di tempat kerja dan hal company

Kasut futsal pun aku tak bawa..kalau nak bersukan ni kena bawa peralatan yang betul, jangan jadi macam aku, main futsal, tapi pakai kasut untuk main golf..! jahanam kaki dan kasut kalau buat macam aku ni..bila nak main pun tak selesa, nak berlari lagi lah payah, nasib baik tak terjatuh, korang juga boleh lihat entry aku sebelum ini, berkaitan nak main futsal di SINI


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi