Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, December 20, 2014

Belum boleh lagi, sikit je lagi

Belum boleh lagi, sikit je lagi baru boleh makan tomyam seafood. haha, apa pun Malaysia memang terbaik malam ni,  aku nak baca buku pun tak boleh lah, selagi tak habis bola ni, selagi tuh la aku tak fokus. 

Aku suruh diam sebab nak baca buku, aku kena marah balik. di suruhnya aku duduk di masjid atau dalam bilik air, aku fikir, lebih baik aku pun tengok sekali lah bola. lagipun dah 2-0, agreget 2-2, ada peluang Malaysia menang.

Bukan selalu Malaysia masuk final, lagi lagi semakin hampir...! hehe..exam boleh repeat, tapi final bola sepak Malaysia setahun sekali pun belum tentu! Baik jangan lepaskan peluang, tapi jangan risau, skor tetap skor...comfirm cemerlang!

Ampun kan aku

Terlebih dahulu aku mohon ampun dan maaf dari hujung kaki hingga hujung kepala kerana tidak sengaja termakan tomyam semalam haha dan untuk makluman sejak perlawanan pertama final Aff suzuki cup yang lepas, aku telah melancarkan kempen makan makanan tempatan, no tomyam! No thai foods and massage thai erm erm erm..haaaa makanan indonesia ok! ayam penyet...hihi

Aku memang menyirap betul! Siapalah yang beli tomyam dan letak di atas meja makan, kebetulan aku lak lapar dan tomyam tu nampak cam sedap..sesedap mata memandang bila tengok awek awek thailand di stadium haha...mungkin peminat cappius striker thailand yang belikan..! Tendang bola pun tak kena..minat apabenda...tapi sedap juga tomyam tu...hehe..chappius tu bukan reti main pun...dapat main dalam pasukan thailand pun guna kabel...haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi