Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, December 22, 2014

Jumpa orang di seremban

Hari ini aku sibuk sikit dengan urusan syarikat di seremban 2, sebab jumpa client pasal development networking landing system, ermm ala yang macam first time login user untuk akses wifi tu, pening juga lah, baru tiba melaka ni..hehe.

Malam ni nak kena siap kan juga interface untuk presentation esok pasal sistem ni, peh, hari ni jumpa, esok dah nak sistem dah, robot pun tak sanggup nak buat macam ni. lepas jumpa client tadi, tengok wayang jap haha...stress memikiran pasal sistem flows, hah, aku tengok cerita hobbits, boleh tahan juga ceritanya..sekuel dari filem lord of the rings. memang layan la, dan banyak pengajaran boleh di pelajari dari cerita hobbits ni..kerana harta, sanggup lupa segala galanya, sanggup mungkir janji dan sebagainya la, tapi aku tetap minat watak gandalf dan thorin dalam cerita tu. hehe

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi