banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Kamis, Januari 15, 2015

Senyum lebar

Orang gomen hari ini senyum lebar la ye..dapat bonus. Mesti ramai pergi shopping malam ni dan jalan raya mesti sesak..brim untuk anak anak sekolah pun dapat. Belanja jangan tak ingat dunia, pastikan ada simpanan sebab bolehlah nanti gunakan untuk masa masa sesak kan? Kan? 

Siapa nak bagi duit kalau kita sesak kan? Berjimat cermat lah...paling best kalau shopping dan makan makan pada tengah bulan sebab orang tak ramai. Beringat dan jimat cermat, bulan 2 dapat gaji awal sebab tahun baru cina..ermm..seronok seronok juga...esok jangan termenung stress sebab duit dah habis belanja. Haaa

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi