banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Jumat, Januari 16, 2015

Berakhir sudah kisah kita

Apa lah yang dengki sangat sampai nak pagar kawasan ini? lagipun ini tempat ni bukannya tanah persendirian individu, dan memang terkenal sebagai tempat kaki mancing tegar seperti aku untuk memancing, kami bukannya mencuri, merompak, hisap gam atau kacau anak dara orang, kami cuma memancing ikan jee..ermm ermm

Terkejut bila aku datang ke sini, tak sangka dah di pagar seperti bulan di pagar bintang...kerajaan negeri kena wujudkan kawasan kawasan memancing dan ruang khas untuk kaki mancing seperti kami, karang aku merempit atau melepak di kaki lima di katanya aku mat rempit perosak bangsa lakkk kan? kan? terus di label belia rosak la itu lah, apa lagi aku nak buat...memancing je..! tolonglah..buka lah pagar tu..apa yang dengki sangat..daripada terbiar semak samun kawasan tu...kan bagus di buka kepada pemancing macam kami, bolehlah kami tolong tebas tebas kan semak samun tu kan? kan? kan? apela...

Bapok dan pondan tak pula di ganggu besar besaran...pemancing seperti kami pula yang di ganggu, dah lah kawasan tu port baik, lubuk ikan, untuk makluman korang, aku dapat banyak ikan kat kawasan tu, boleh tekan SINI untuk lihat tangkapan terbaik! heee..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi