banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Kamis, Desember 04, 2014

Burn audio menggunakan windows media player

Ramai yang bila nak burn lagu je dalam CD (compact disk) mesti nak kena guna third party software seperti nero, tahukah korang yang sebenarnya tanpa perisian Nero pun, korang masih boleh burn lagu pilihan korang pada bila bila masa tanpa perlu install perisian ketiga, yang penting kena lah ada CD..hee   

Hanya menggunakan perisian yang sedia ada dimana telah tersedia dipasang dikomputer korang asalkan korang menggunakan perkakasan windows lah. Perisian yang di maksudkan itu ialah WINDOWS MEDIA PLAYER

Bawa kenderaan laju nak kemana tu?

Sekarang ni...sebatang jalan di setiap 100 meter..ada trafic light..kalau ada taman dan sekolah..erm jangan cakap lah, 1 taman 1 traffic light!! baru nak speed sikit...dah kena berhenti..! nasib baik guna gear auto...kalau tak, tercabut lutut! haha

Dah tahu depan tu ada trafic light..yang bawa macam orang gila dan memotong kereta lain macam kat depan tu lebuhraya 3 lorong kenapa ? kesudahannya kena berhenti juga dan berjumpa kembali..heee

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi