Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, December 07, 2014

Terus terang cakap kan senang

1,2,3,4 siapa cepat dia dapat, kalau sakit makan ubat, tapi mana nak sama...hanya kau seorang, suka berterus terang, hanya kau yang ku sayang, itu lagu dari Band butterfinggers yang bertajuk terus terang..haaa

Erm hari ni deadline bagi last assignment pasal communication, dah 2 minggu minta di review sebelum submit, tapi sampai dah tiba deadline tak reply...aku submit je ah..cakap je pang pung pang pung...nak review la itu la..aku kecewa..aku kecewa dengan kamu..! Terus terang cakap kan senang kalau tak boleh...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi