Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, December 21, 2014

Selesai satu paper

Selesai satu paper hari ini, aku boleh jawab ke tak boleh jawab ni? kacang je..haha, dengarkan khabar je lah...apa pun lagi satu paper minggu depan, lepas tu merdeka! yeehaa..hee

Kalau ikutkan hati memang malas dah nak sambung belajar ni, takde masa dan betul betul tekanan di buatnya, dengan kerja hakiki lagi, assignment, kerja company, exam, keluarga..ermm hanya Tuhan jelah yang tahu, bertapa huru haranya aku...takpelah susah susah dahulu, senang senang kemudian. kan? kan?

Cepat lah habis exam ni, selagi tak habis, rasa macam serba tak kena. mandi tak lena, tidur tak basah. hehe

Pilih peserta wanita yang anda gemari

Pilih peserta wanita yang anda gemari, dan jika peserta wanita pun suka, boleh ambil bawa balik dan dapat pergi bercuti dengan hadiah dari pihak penaja, mudah kan? haha.. itulah program realiti Perfect match yang di tayangkan setiap ahad di NTV7, pukul 6.30 petang. 

Haha...kalau pakai selipar dan kemeja T, selekeh je..kerja pula biasa biasa memang balik tangan kosong je la.. tapi kan? kan? ada lelaki yang kerja bagus boleh menampung perbelanjaan bila dah kahwin nanti, tapi ternyata peserta wanita yang bertanding lebih mementingkan penampilan luaran dari dalaman, dalaman yang di maksudkan itu ialah, yang mampu membahagiakan pasangannya walaupun tidak berduit, apa gunanya mewah tapi tidak bahagia. kan? kan?

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi