Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Tuesday, December 23, 2014

Sibuk dengan urusan pejabat

Hari ini busy dengan urusan tugas di pejabat, yelah maklumlah semalam EL (emergency leave) mengejut. Hari ini mula kerja dan aku pun lupa hari apa, ingat isnin, rupa rupanya selasa.. lerrrkk..hehe, dalam kesibukan dengan tugas di pejabat tu, menghadap karenah orang ramai, banyak pula orang call pasal nak buat banner lah, buat ini itu lah, tak menang tangan di buatnya, tapi takpelah rezeki jangan di tolak. kan? kan? benda yang baik kenapa harus di tolak? hehe 

Semalam kan aku dapat invitation colaboration dari Zalora kan? jadi hari ini aku dapat 'first task' dari Zalora.com.my, dalam kesibukan yang bertalu talu tiba, akhirnya aku berjaya juga menyiapkan artikel yang tak seberapa, harap harap pihak zalora suka dengan artikel yang aku hantar sebentar tadi.

Esok last paper exam, dan tak sempat baca satu apa buku lagi untuk paper ni. apelah, buat exam time hari kerja, bila masanya nak membaca? suka atau tidak..malam ni kena struggle

Hehe..kepada yang berminat menyertai Giveaway untuk bloggers, penyertaan korang amatlah di alu-alukan ya, jangan malu malu, malu bertanya sesat jalan. bukan kena bayooo pun? Enjoy enjoy pun tak nak ke? Tak nak join pun ok..no hal, its okay dear.

Giveaway untuk Bloggers

Giveaway untuk BloggersSalam dan selamat sejahtera ke atas kamu semua, semoga baik baik saja harini. Sempena hari yang baik baik ini, saya mengumumkan Giveaway untuk bloggers, sebagai tanda menghargai bloggers terutamanya Followers (pengikut blog) yang menyokong antara satu sama lain, berkongsi idea, menyebarkan maklumat yang berguna, saling nasihat menasihati, mengadakan pelbagai program yang boleh menyumbangkan kepada lebih ramai pengunjung dan sebagainya. Terima kasih atas atas setiap kunjungan, komen, pandangan, kritikan dan sebagainya. 

Giveaway ini akan bermula pada 23-12-2014 dan akan berakhir pada 28-12-2014 (11.59pm), pemenang / penerima akan diumumkan pada 30-12-2014 , Ini sahaja lah yang mampu diberikan ketika ini bersama sama dengan sponsor giveaway hebat yang lain. Namun begitu, hadiah boleh di tambah mengikut situasi dan tahap sambutan, hadiah yang sedia ada akan KEKAL. Jangan risau.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi