banner-2017-mcj bkecik-skytech

Sunday, December 28, 2014

Terima kasih semua

Terima kasih kepada bloggers semua yang sudi menyertai Giveaway untuk bloggers aku dan dengan kerjasama berberapa sponsor dari bloggers hebat, alhamdulillah sambutan mengalakkan, dan pemenang akan diumumkan pada 30/12/2014, insyallah aku akan buat lagi di lain hari, mungkin jumlah hadiah akan ditambah, tujuannya tidak lain, untuk menghargai rakan rakan bloggers dan agar dapat mengeratkan silaturrahim walaupun melalui online virtual. Banyak manfaat yang boleh diperolehi bila wujud program seperti ini. 

Di dalam kemeriahan menyertai Giveaway, kebetulan ada pula kisah sedih dan duka yang terjadi seperti musibah banjir dan kehilangan pesawat air asia indonesia yang dalam perjalanan dari surabaya ke singapura. Apa pun sama sama lah kita berdoa ya agar semua nya seperti sediakala dan sentiasa di lindungi Tuhan dan semoga semuanya selamat.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi