Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, December 11, 2016

Perut Lapar Terus Jadi Kenyang

Bengang betul kalau dapat kedai makan macam ini, tak nak ambil order! tunggu punya lah lama, tukang ambil pesanan dah nampak , tapi buat tak tahu je, nak kena panggil baru datang kot..eh, siapa yang berniaga ni? Sepatutnya mereka lah cari pelanggan. Untung la ada orang datang kedai, daripada takde pelanggan yang datang. Dari lapar terus jadi kenyang di Kedai Makan Qasreena Cafe , sebab banyak makan angin.

Takde pelanggan takde la gaji korang, dah la tunggu lama, lepas tu terus papar tanda close walaupun jam di tangan baru pukul 9 malam, eh habistu orang macam aku yang tengah tunggu ni, meja ke? Kucing ? Atau kerusi ? ...langsung takde budi bahasa lah pekerja kedai makan di sini. At least, datang dan beritahu la.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi