Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Wednesday, December 14, 2016

5 Kelebihan Pergi Kerja Awal

Esok aku nak bangun awal pergi kerja, seawal yang boleh, sebab banyak urusan yang perlu di selesaikan, khususnya bila nak tiba penghujung tahun, nak isi markah (Sasaran Kerja Tahunan) SKT staff dan selesaikan surat menyurat & dokumen yang penting, maka pokoknya, kenalah bangun awal kan ? banyak kelebihan bangun awal. haha

Sekarang ni musim cuti sekolah, ok lah lagi, tak terlalu sesak, dan suasana akan sesak melampau bila waktu persekolahan awal tahun tiba, masa tu, memang sesak, kalau keluar pukul 8.00 pagi, alamatnya pukul 9.00 pagi lah baru lah tiba pejabat.

Bila lambat ke tempat kerja, semuannya perbuatan akan jadi kelam kabut, terutamanya semasa memandu, mula lah, nak salahkan kereta di hadapan slow lah, lori bawa lambat lah, itu lah ini lah, itu alasan yang tak munasabah, sebab kelewatan boleh di atasi, jika kita keluar lebih awal dari kebiasaannya.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi