Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, December 26, 2016

Lebih Mudah Dan Cepat

San disk dual 32G yang aku beli masa di Batam tempoh hari..banyak membantu aku untuk transfer dan menyimpan data yang terlalu banyak di handphone aku..handphone pun dah semakin ok , ringan dan tak selalu hang...di handphone aku ni, kadang kadang kalau nak delete satu satu gambar..memang payah..kesudahannya..selepas membeli San disk dual ultra..aku copy semula data / gambar dan video yang ada dalam handphone terus ke dalam san disk..

Bina Blog Sendiri

Kalau nak guna gambar yang dah transfer tu semula...mudah aje..korang boleh cari dalam san disk dual ultra korang...mudah...bukan boleh transfer gambar sahaja..transfer video pun boleh...ringan handphone aku..lepas ni..takdelah keluar warning...storage warning la apa la..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi