Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Friday, November 14, 2014

Unchain your Soul from hate

[6.51 - 10.00]
Let your spirit free , Through Window of your Mind, Unchain your Soul from hate, All you need is Faith, I control my Life, I am the One, You control your Life, But don't forget Your Destiny...

It's time to say goodbye, I know it will make you cry, You make your Destiny, I know you'll find the way,And outside Sun is bright, The things will be alright,I will be back one day to you, So please Wait For ME


Unchain



PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA

PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA

Jom beramai ramai memeriahkan bloggers Etuza di dalam PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA , dapat tropi tuuhh..haha! Sejuk je bila masuk blog Etuza ni...walaupun tak hujan, tapi tetap nyaman walaupun suasana ketika ini bahang!!, rasa seperti berada di musim sejuk! Apa tak sejuknya...tatkala melihat gambar Tuan punya blog (gambar bawah) ibarat lilin yang menerangai kegelapan atau ibarat Air jernih yang mengalir dari 7 Gunung........hehe

Komen paling panjang di facebook

Hahaha..inilah komen yang paling panjang di facebook, haha boleh terbelit leher la baca..haha..macam orang politik bercakap!! Takde isi langsung....pusing pusing benda yang sama je..! Hahaha, kalau korang copy paste ayat ni, letak dekat ruangan komen kawan kawan korang, mesti kawan korang delete post diorang! Haha

"Sebenarnya saya nie cukup malas hendak mengomen post anda ini. Tapi saya selaku pelihat dan pemerhati post-post disini harus juga mengomen di status anda. Mungkin anda akan berasa letih membacanya tapi saya tetap mahu menulis sepanjang ini kerana saya begitu berharap anda akan membacanya. Saya merasakan bahawa saya wajib mengomennya dan itu terpulang kepada anda jika anda tidak mahu membacanya.

Saya merasakan jika saya mengomen di status anda, saya berasa comment sayalah yang paling bagus dari semua comment-comment yang ada di status anda. Mungkin ada yang mulutnya akan berbuih jika membaca comment ini. Tapi saya selaku pengoment akan tetap menulis sepanjang mana comment yang saya dapat tulis. Saya meminta maaf jika comment ini membuatkan anda menyampah dan ingin memblock anda dari status kawan saya. Tapi saya redoh dengan keputusan itu.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi