banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Jumat, November 07, 2014

Selamat tinggal dunia!

Deadline lagi seminggu! Ada 2 lagi assignment in english tak siap lagi...! tiba tiba rasa sakit di bahagian dada! lepas tu dapat sms berpantun dari pentadbir IPTS ada outstanding payment!!! mana butang baju aku pah! baru masuk RM 0.60 sen kat 8share hari ini dan hari yang sama juga dapat SMS kena bayar lebih kurang RM 1K++ outstanding! what the fish! haha

Terasa nak walking in the rain sorang sorang la, sambil bawa red rose flower! saja je feeling-feeling macam dalam lagu endless rain X Japan!! banyak hal!  ermmm....masa untuk kutip hutang..!  


Beri laluan...

Ramai lah yang hadir di taklimat ICONapps di MITC, sampai takde parking..! Dari pakcik, makcik, belia dan dewasa semua hadir! program ni memang bagus, dekat kepala otak aku dah fikir, kalau ramai macamni dengan masa pun 2 jam je!..maybe cuma pendedahan secara teori mengenai icon apps. 

Takpela, berilah laluan pada diorang..for the next time, maybe dapat yang sesi teknikal. Masa pun tak panjang sesi ni, 2 jam je!!...tak nak lah bersesak sesak ..tak selesa! Apa lagi..masa yang di tunggu tunggu...! Haha pekena roti banjir dekat kedai mamak muslim lah! Yehaa!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi