Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, November 23, 2014

Kalau pergi ke Telok mas..

Kalau pergi ke Telok mas melaka, jangan lupa singgah ke Nasi briyani batu pahat dekat Alai, melaka..memang terbaik dan murah nasi briyani dekat warong ni..erm..

Kedai konsep macam warong papan lama, terasa seperti di zaman kesultanan melayu melaka lah! Sambil melihat dayang dayang ke hulu hilir...feeling sambil cuci mata!!...kali ni dah 2 kali aku datang dekat warong ni...menu dia boleh lah!!..makan nasi briyani ni satu yang best nye..kenyang..! Lepas tu migrain..! Haha

nb

Sedap dan murah...yang aku makan ni nasi briyani daging..rm 6 je..biasanya kalau makan nasi briyani harga nye?? erm erm..faham faham jelah! Rasa lebih kurang je..sama..

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi