Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, November 29, 2014

Paling aktif?

Banyak banyak media sosial yang ada..aku rasa lah line lah yang paling aktif setakat ni berbanding yang lain..haha..setiap hari mesti ada notification yang masuk...promosi bid barang lah itu lah..erm..friend? Erm..entah bila aku accept entah...tiba tiba dah jadi kawan..haha

Contact dalam handphone aku yang gunakan line ni tak ramai pun sebenarnya..tapi kejap kejap hantar notification tapi kan? Kan? Yang buat aku sayang line ni, dia punya ikon memang kelakar, kalau nak tunjuk ekspresi melalui perasaan macam kelakar ke, sedih ke..itu line memang terbaik..haha

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi